OM EKONOMISPECIALISTENBakom Ekonomispecialisten hittar ni mig, Mia. Jag är utbildad nationalekonom, men har de senaste 15 åren jobbat med företagsekonomi som både ekonomiansvarig och controller, inom både privat och offentlig verksamhet. Jag har även alltid haft ett stort intresse för privatekonomi. Utifrån detta intresse startade jag hösten 2016 instagramkontot @ekonomispecialisten. Målet med Ekonomispecialisten är att inspirera i privatekonomi.

Jag bor på landet i en liten villa tillsammans med min sambo och våra två barn. Jag har valt att göra karriär på mitt egna sätt. Jag har ingen traditionell heltidsanställning, utan jag har i dag en anställning på ca 20% som ekonomiansvarig och utöver det har jag ett konsultuppdrag som ekonomichef på ca 30-40% via mitt egna företag.  Resten av tiden ägnar jag mig åt mindre konsultuppdrag, åt Ekonomispecialisten samt skaffar mig kunskap om aktier för att kunna göra bättre investeringar. Jag jobbar mestadels hemifrån, och styr min arbetstid utifrån barnens skoltider.

Eftersom jag jobbar som ekonomikonsult åtar jag mig olika uppdrag inom ekonomi. Jag hjälper dig gärna när det kommer ditt företagande och företagets ekonomi.  Kanske behöver du ett bollplank. Kanske behöver du en specifik excelmall till ditt företag. Kanske behöver du hjälp med ditt ekonomiprogram. Eller du kanske helt enkelt behöver någon som sköter allt från löpande bokföring till färdigt bokslut åt dig. Kontakt mig för mer info och prisuppgifter.

 Vill du komma i kontakt med mig, maila mig på info@ekonomispecialisten.se//Mia