OM EKONOMISPECIALISTENBakom Ekonomispecialisten hittar ni mig, Mia. Jag är utbildad nationalekonom, men har de senaste 15 åren jobbat med företagsekonomi som både ekonomiansvarig och controller, inom både privat och offentlig verksamhet. Jag har även alltid haft ett stort intresse för privatekonomi. Utifrån detta intresse startade jag hösten 2016 instagramkontot @ekonomispecialisten.

Jag bor på landet i en liten villa tillsammans med min sambo och våra barn. Jag har valt att göra karriär på mitt egna sätt. Jag har ingen traditionell heltidsanställning, utan jag har i dag en anställning på ca 20% som ekonomiansvarig och utöver det har jag ett konsultuppdrag som ekonomichef på ca 30-40% via mitt egna företag.  Resten av tiden ägnar jag mig åt Ekonomispecialisten samt skaffar mig kunskap om aktier för att kunna göra bättre investeringar. Jag jobbar mestadels hemifrån, plus att jag är ledig fredagar.

Målet med Ekonomispecialisten är att inspirera i privatekonomi.
Jag vill gärna kunna göra det kostnadsfritt, men jag har velat fram och tillbaka om jag tex skall erbjuda webkurser och guider mot att ni betalar en summa per kurs eller guide.  Men just nu har jag landat i att Ekonomispecialisten skall erbjuda kostnadsfri kunskap och inspiration. Men för att kunna göra det arbetar jag istället med sponsrade länkar och olika samarbeten. Så om du tex skall öppna ett konto via Avanza gör då gärna det via mina länkar som du tex hittar på sidan börja spara i aktier, jag får då i utbyte av detta en liten summa av Avanza.

//Mia