Om jag blev ensamstående

Om jag var ensamstående hur skulle jag göra då? För skojs skull har jag faktiskt gjort en budget för att se hur det skulle kunna se ut för mig. För att få ihop det skulle jag först och främst börja jobba mer, och se till att lägga den extra jobbtiden på den veckan jag inte skulle ha barnen (om man hade varannan vecka).

Mitt mål skulle vara att bo kvar i huset samt behålla bilen. Efter dessa åtgärder skulle jag klara ekonomin bra, och även kunna fortsätta spara. Skulle det krisa så skulle jag göra gäststugan uthyrningsbar.

Men det skulle kännas mer sårbart att inte ha en sambo att dela allt med. Tex vad skulle hända med ekonomin om jag skulle bli sjukskriven? Därför skulle jag fokusera sparandet på att få ihop en bra buffert. Alltid nyttigt att tänka till och inte ta något för givet😊.

About the Author admin

Leave a Comment: