Nowo - sidan innehåller värvningslänkarNOWO


Nu måste jag tipsa om en ny sparapp, nämligen Nowo. Från början trodde jag den bara handlade om ett vanligt pensionsparande. Men jag blev nyfiken och gick in och kikade. Nowo är en sparplattform som ger dig flera unika sätt att spara långsiktigt! I appen kan du kan få återbäring på dina köp, du kan sätta upp dagspar, skapa ett snabbspar och du kan svara på enkäter.

Vill du börja använda Nowo, ange koden ”Ekonomi2019” när du öppnar ett konto i deras app och få 100kr i startspar. Mer info hittar du på deras hemsida. 

Sparappen Nowo

Hur fungerar Nowo?

För att börja använda Nowo, laddar du ner deras app. När du sedan ansluter dig öppnas ett fondkonto via appen med hjälp av BankID. Pengarna du sparar med NOWO förs automatiskt över till ditt fondkonto och förvaras hos SEB. Fonden är förvaltad av Alfred Berg Kapitalförvaltning som investerar dina pengar på ett ansvarsfullt sätt så att de kan växa över tiden. Fonden bygger på ett enkelt och långsiktigt sparande.

Olika sätt att spara på:

1)Mastercard med Autospar

Med Nowo´s Mastercard får du många fördelar men också en unik sparfunktionalitet nämligen autospar, och 2 % i Sparåterbäring. Autospar innebär att varje gång du handlar med kortet överförs en liten procentsats av det du betalar till ditt sparande. Du ställer själv in sparprocenten mellan 1-10 procent som du vill spara på varje köp. Sparåterbäring innebär att du får en sparåterbäring på 2% på allt du sparar med kortet. Mastercardet har ingen årsavgift och du får förmåner så som reseförsäkring och Mastercards Masterpass. Min rekommendation är dock att bara använda kreditkort om du kan hantera det. Läs gärna mitt inlägg om kreditkort.

2)Återbäring

Genom att utgå från NOWO när du ska handla på nätet får du samtidigt pengar tillbaka till ditt sparande. Du får alltså en återbäring varje gång du gör ett köp hos någon av våra hundratals anslutna och välkända butiker. Du handlar i nätbutiken som vanligt och alla dina köp registreras hos NOWO som ser till att du får återbäringen till ditt sparande.

3)Dagspar

Sätt upp ett automatiskt Dagspar och spara en liten summa varje dag. Du väljer själv hur mycket du tycker är rimligt att sätta undan dagligen till ditt sparande och din framtida dagskassa. Beloppet dras från ditt registrerade kort i NOWO appen. Ett enklare sätt att ta dig närmare ditt mål finns troligen inte.

4)Snabbspar

Med några enkla klick kan du Snabbspara från vilket kort som helst (Visa, Mastercard) till ditt långsiktiga sparande. Registrera ditt kort i NOWO appen. Du kan Snabbspara när du vill och själv välja vilket belopp, allt från 10 kronor eller större. Allt beroende på dina egna förutsättningar i vardagen.

5)Enkäter

När du har lite tid över är Enkäter ett bra sparsätt. Svara på undersökningar och enkäter via NOWOappen och bli belönad med pengar till ditt sparande till pensionen.

Tanken är att du ska spara långsiktigt för bäst avkastning och till din pension. Om du trots allt känner att det är nödvändigt så kan du alltid ta ut dina sparpengar kostnadsfritt.

100kr i startspar

Vill du börja använda Nowo, ange koden ”Ekonomi2019” när du öppnar ett konto i deras app och få 100kr i startspar. Mer info om Nowo hittar du på deras hemsida.