GRATIS BUDGETMALL


  Gratis budgetmall


  JUST NU ÄR BUDGETMALLEN UNDER OMBYGGNAD och går därför inte längre att ladda ner. Men under excelmallar finns en utökad budgetmall att köpa, inklusive balansräkning. Budgetmallen hittar du här

  Att ha koll på din privatekonomi är grunden till förändring och möjligheter. Det bästa sättet att få koll på din ekonomi är med hjälp av en budget.
  En budget är en mall som du fyller i dina intäkter och kostnader i. För att du inte skall behöva börja helt från början kan du här ladda ner en gratis budgetmall. Efter att du fyllt i formuläret landar mallen i din inkorg på mailen. 


  Du får budgetmallen genom att fylla i formuläret via knappen ovan. När formuläret är ifyllt  finns budgetmallen i din mailkorg. Mallen är en tom grundmall i formatet excel. Om du inte har tillgång till excel kanske Googles egna kalkyverktyg kan vara ett alternativ. Googles verktyg skall vara kompatibelt med excel. 

  Läs gärna inlägget gör en budget samt inlägget hur man stämmer av en budget för att lära dig mer. Vill du sedan ta din ekonomi till nästa nivå är en balansräkning nästa steg. Mer information om det kan du läsa i inlägget balansräkning.

  Excelmallar


  Förutom denna budgetmallen som du kan ladda ner gratis har Ekonomispecialisten även ett stort utbud av andra excelmallar. Dessa mallar hjälper dig få koll på din privatekonomi. Det finns tex en mer utökad budgetmall som innehåller ifyllda kategorier. Denna utökade budgetmall innehåller även en balansräkning. Det finns även excelmallar för att hålla koll på aktieinnehavet, räkna på ränta-på-ränta samt en mallar som visar hur mycket ett lån kostar per månad i ränta och amorteringar.

  Budgetmall

  Budgetmall - Pris 49 kr

  Aktieinnehav

  Aktieinnehav - Pris 19 kr

  Budgetmall för företagare

  Budgetmall för företagare - Pris 499 kr (inkl moms)

  Mallar för företagare


  För dig som är företagare finns det ett perfekt budgetpaket med mallar för att hålla koll på företagets resultatet och likviditet. För mer information kika in på excelmallar för företagare. I budgetpaket ingår även pdf instruktioner, med steg-för-steg guider i hur du jobbar med en budget i ett företag.


  Behöver du hjälp med att göra en budget eller har du förslag på en specifik excelmall, kontakta mig!