COACHNING

Koll på ekonomin är grunden till livets möjligheter. Har du koll kommer det ge dig en bättre överblick över din ekonomi. Men det kan vara svårt att veta vart man skall börja och hur man skall tänka.


Behöver du hjälp med att få koll på din ekonomi?

Jag erbjuder två olika coachning alternativ. Med hjälp av coachning/rådgivning från mig är målet att du skall få bättre koll, se möjligheter och känna ett lugn när det gäller din privatekonomi.  


ONLINECOACHNING 
99 kr:

Jag erbjuder en enklare variant av rådgivning, nämligen coachning via mail. Du mailar helt enkelt din fråga till info@ekonomispecialisten.se och jag svara dig via mail. 

Priset för denna rådgivning är endast 99 kr/mail och betalning sker via Swish. Betalinstruktioner medföljer i samma mail som svaret på din fråga. Kan jag inte svara på din fråga betalar du självklart inget. 


PRIVAT COACHNING
 695 kr:

Jag erbjuder även privat coachning via telefon, skype eller enligt annat alternativ som du önskar. För mer information samt bokning, maila mig på info@ekonomispecialisten.se

Ett tips inför denna coachning är att du påbörjat budgetarbetet. 

Priset är 695 kr/påbörjad timma.


Jag kan även hjälpa dig med frågor som rör företagsekonomi om du driver företag eller om du har planer på att starta eget.