Återbäringssidor - sidan innehåller värvningslänkar.  ÅTERBÄRINGSSIDOR


  Återbäringssidor, eller cashbacksidor som det också heter, ger riktiga pengar tillbaka på dina köp när du handlar via nätet. Du får tillbaka en viss procent i riktiga pengar på dina onlineköp. Nedan hittar du en lista över vilka återbäringssidor som finns.  För att kunna få tillbaka pengar när du handlar behöver du registrera ett konto på återbäringssidorna. Att registrera ett kontot är GRATIS. Om du registrera dig via att klicka på mina länkar i detta inlägg får du även en välkomstbonus.

  Registrera ett konto och få en välkomstbonus

  När du registrerar ett konto på återbäringssidorna via mina värvningslänkar nedan får du en välkomstbonus när du gör ett köp. För att ta del av välkomstbonusen registrerar du ditt konto via länkarna nedan:
  Refunder (50 kr i välkomstbonus)
  Nowo (100 kr i välkomstbonus när du anger koden Ekonomi2019 när du registrerar konto via deras app)
  Mybonus (50 kr i välkomstbonus)
  Bonusway (50 kr i välkomstbonus)
  Cashbackshopping (25 kr i välkomstbonus)

  Hur gör man?

  För att få återbäring på dina köp måste du först registrera ett konto på önskad återbäringssida/cashbacksida, vilket är gratis. Det går bra att registrera sig på fler sidor. På varje återbäringssida hittar du sedan alla butiker som anslutit sig till sidan och som du kan få återbäring ifrån vid köp. När du sedan skall handla en vara/tjänst går du först in på återbäringssidan du vill använda och letar upp butiken du vill handla ifrån. När det är gjort så klickar du på butiken och därefter omdirigeras du till butiken riktiga hemsida. Nu är det registrerat att du gått via en återbäringssida och efter köp kommer din bonus registreras. Oftast behöver du komma upp i 100 kr innan du kan plocka ut din bonus.  Många butiker finns på fler av dessa sidor, så det kan vara värt att jämföra vart du får bäst bonus. Så mitt tips är helt enkelt att registrera konto på alla siterna. En sida kanske har 4% i återbäring medans en annan sida har 5% i återbäring på just den butik du skall handla ifrån. 

  Ofta associerar man återbäring med en massa shopping, och det kan jag hålla med om. Men shopping behöver inte innebära en massa prylar och kläder utan kan lika gärna vara någon form av aktivitet eller annat. På tex Refunder får du 4% i återbäring på booking.com. Via Mybonus får du 50 kr i återbäring som ny kund på mat.se. Eller varför inte få återbäring på ICA upplevelser, bokningar via Sembo, köp via Apoteket. In och kika, jag kan nästan garantera att du kommer kunna få återbäring på nyttiga köp.

  Men glöm inte att handla smart, se gärna till att köpen är medvetna och genomtänkta. En sammanställning hittar du även på Återbäringssidor.

  Återbäringen uppdaterad 20190508.