Handla och få pengar tillbaka via återbäringssidor

Återbäringssidor - sidan innehåller värvningslänkar.ÅTERBÄRINGSSIDOR


Återbäringssidor, eller cashbacksidor som det också heter, ger riktiga pengar tillbaka på dina köp när du handlar via nätet. Du får tillbaka en viss procent i riktiga pengar på dina onlineköp. Längre ner i detta inlägg hittar du en lista över vilka återbäringssidor som finns. För att kunna få tillbaka pengar när du handlar behöver du registrera ett konto på återbäringssidorna. Om du registrera dig via att klicka på mina länkar i detta inlägg får du även en välkomstbonus, läs mer om det längre ner.

Registrera ett konto och få en välkomstbonus

När du registrerar ett konto på återbäringssidorna via mina värvningslänkar nedan får du oftast en välkomstbonus när du gör ett köp.

Nedan ser du de sidor jag rekommenderar. För att ta del av välkomstbonusen registrerar du ditt konto via länkarna nedan:
Refunder (50 kr i välkomstbonus)
Nowo (100 kr i välkomstbonus när du anger koden Ekonomi2019 när du registrerar konto via deras app)
Bonusway
(50 kr i välkomstbonus)
Cashbackshopping (25 kr i välkomstbonus)
Mybonus
(50 kr i välkomstbonus)
Cashbacker (tyvärr ingen välkomstbonus)

Hur gör man?

För att få cashback på dina köp måste du registrera ett konto på varje återbäringssida. Det går bra att registrera sig på fler sidor. Att registrera ett konto är helt kostnadsfritt. När du sedan skall handla en vara går du först in på den cashbacksida du vill använda och letar upp butiken du vill handla ifrån. När det är gjort så klickar du på butiken och därefter omdirigeras du till butiken riktiga hemsida. Nu är det registrerat att du gått via en cashbacksida och efter köp kommer din bonus registreras. Oftast behöver du komma upp i 100 kr innan du kan plocka ut din bonus.  Många butiker finns på fler dessa sidor, så det kan vara värt att jämföra vart du får bäst bonus. Så mitt tips är helt enkelt att registrera konto på alla siterna. Men glöm inte att handla smart, se gärna till att köpen är medvetna och genomtänkta.