Löningsvecka

Lön och räkningsvecka✨ Innan lönen kommer in på kontot kollar jag igenom förra månadens budget. Budgeten har nämligen en sista rad som talar om hur mycket som finns kvar i budgeten och denna rad skall stämma med summan på kontot som räkningar betalas ifrån. Denna summa är även till som en extra buffert på räknings/lönekonto, för tex månader då vissa räkningar som kommer årsvis skall betalas. Det är framförallt sådana kostnader man ser när man gör en årsbudget. 


Majoriteten av våra räkningar har vi via e-faktura eller autogiro. Men ibland dyker det upp någon ny faktura/kostnad som jag lägger in i en räkningsmapp. Sen kollar jag självklart igenom den nya månadens budget, för att se att intäkterna och kostnaderna som är inlagda i budgeten stämmer med verkligheten. Sparande överförs automatiskt till våra olika sparkonton. Tex hamnar en summa på våra isk-konton på avanza, så om några dagar är det dags att fylla på med fler aktier😀

About the Author admin

Leave a Comment:

2 comments
Natalie says 31 oktober, 2017

Hej! Hade gärna följt din blogg via BlogKeen där jag läser alla bloggar jag följer. Får då upp en notis i mobilen så fort du skrivit något nytt. Tror du det skulle gå att ordna. Tycker du är så inspirerande!

Reply
    ekonomispecialisten says 25 november, 2017

    Hej. Sent svar, men kul att du gillar bloggen. Skall kolla på det👍🏻

    Reply
Add Your Reply