Löningsvecka

Lön och räkningsvecka✨ Innan lönen kommer in på kontot kollar jag igenom förra månadens budget. Budgeten har nämligen en sista rad som talar om hur mycket som finns kvar i budgeten och denna rad skall stämma med summan på kontot som räkningar betalas ifrån. Denna summa är även till som en extra buffert på räknings/lönekonto, för tex månader då vissa räkningar som kommer årsvis skall betalas. Det är framförallt sådana kostnader man ser när man gör en årsbudget. 


Majoriteten av våra räkningar har vi via e-faktura eller autogiro. Men ibland dyker det upp någon ny faktura/kostnad som jag lägger in i en räkningsmapp. Sen kollar jag självklart igenom den nya månadens budget, för att se att intäkterna och kostnaderna som är inlagda i budgeten stämmer med verkligheten. Sparande överförs automatiskt till våra olika sparkonton. Tex hamnar en summa på våra isk-konton på avanza, så om några dagar är det dags att fylla på med fler aktier😀

Föregående

Billigare att köpa ny bil

Nästa

Jobba deltid

2 kommentarer

  1. Natalie

    Hej! Hade gärna följt din blogg via BlogKeen där jag läser alla bloggar jag följer. Får då upp en notis i mobilen så fort du skrivit något nytt. Tror du det skulle gå att ordna. Tycker du är så inspirerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén