Här hos Ekonomispecialisten hittar du inspiration om privatekonomi, företagsekonomi, sparande, jobb och företagande.

Oavsett om du driver företag eller om du är privatperson så är koll på ekonomin grunden till förändring och möjligheter. Målet med Ekonomispecialisten är att du skall få koll på din ekonomi samt bli intresserad och tycka att ekonomi är kul. Att ha koll på din ekonomi ökar dina chanser att nå dina drömmar. Du kanske drömmer om jobba mindre, starta eget, eller göra den där drömresan?  Ekonomispecialisten hjälper dig att få koll.

Tjänster inom privatekonomi & företagsekonomi:

Ekonomispecialisten erbjuder tjänster för både privatpersoner och företagare. Tex erbjuder ekonomispecialisten ett skräddarsytt paket för dig som företagare, där vi utgår från ditt företags verksamhet och skapar en anpassade likviditetsbudget och resultatbudget för att du lättare skall kunna följa upp ditt företags ekonomi. För privatpersoner erbjuder vi också möjligheten att skräddarsy en budget anpassad till just dig och din ekonomi. Kika gärna och se vilka tjänster  ekonomispecialisten erbjuder.

Gratis budgetmall:

Vill du få koll på din privatekonomi är ett första steg att göra en budget. I bland kan det vara svårt att starta därför har ekonomispecialisten tagit fram en gratis budgetmall som du kan ladda ner och utgå i från när du vill få koll på din ekonomi. Du kan även ladda ner ett  inspirationsdokument för att se vilka kostnadsposter en budget kan innehålla. Lycka till!

Budgetmall för privatekonomi

Ladda ner en gratis budgetmall du också!

Nyhetsbrev:

Ekonomispecialistens fokus är att inspirera dig att få koll på din ekonomi, vilket skapar möjligheter. Under 2018 kommer Ekonomispecialsiten börja skicka ut nyhetsbrev med olika teman, det första temat kommer handla väldigt mycket om hur man gör en budget. Anmäler dig till nyhetsbrevet gör du här.

Ekonomispecialisten på instagram:

Ekonomispecialisten startades som ett instagramkonto hösten 2016. På vårt instagramkonto får du daglig inspiration i privatekonomi, företagsekonomi, sparande, jobb och företagande. På vårt instagramkonto får du även följa ekonomispecialistens vardag samt ta del av personliga reflektioner.

Läs bloggen:

På bloggen hittar du ekonomiinspiration och du får även läsa om vad som händer bakom kulisserna på ekonomispecialisten. På bloggen hittar du även intressanta räkneexempel.

http://www.ekonomispecialisten.se/blogg/